Nyt muistin minkä takia en jaksanut kirjoitella enään vanhoihin blogeihin joita meillä joskus oli. Aina kun olin menossa kirjoittamaan sinne jotain palvelin oli kaatunut jne. Eilenkin oli juuri silloin kun meinasin kirjoittaa blogiin joku häiriö kirjaantumisessa.

Nyt kuitenkin ensin kasvattaja kuulumisia

Monta mukavaa pennun kyselijä / harkitsevaa perhettä on vieraillut meillä tutustumassa pentuihin sekä Vauhtiin. Myös on ollut liikkeellä niitä ikävempiä kyselyitä joista ilmenee että vain hinta tai silmien väri on koiraa tärkeämpiä asioita. Mutta sellaistahan tämä kasvattajan "arki" on. Mitä luultavammin kun kaikki pennut löytävät sen oikean kodin niin minä lähden puoleksi vuotta maailmaa kiertämään hermolomalle *nauraa*.

Sitten pentulaatikon tapahtumiin

Pennut saivat toisen matokuurinsa, ovat tottuneet stratterin lisäksi kaurapuuroon, riisiin, jauhelihaan, piimään, viiliin sekä C-vitamiiniin. Tällä viikolla tutustutaan keitettyyn porkkanaan sekä kanamunaan.

Pennut kasvavat, nukkuvat, purevat, syövät ja nahistelevat keskenään leikin lomassa. Ulkoilujakin tehdään niin paljon kun mahdollista. Mukavasti ne ovat oppineet sen että kun pihalle mennään niin sinne tehdään hädät. Tulisi vaan pikkuisen mukavempia ilmoja niin voisi olla kauemmin pentujen kanssa ulkona. Mutta talvihan se seuraavaksi tulee.

Korvat ovat melkein kaikilla noussut pystyyn, paitsi meitin "paksu-bertalla" (nimestään huolimatta uros).

Viikonloppuna otettiin muutamia ulkoilukuvia joita yritän joskus päivitellä galleriaan.